Afgelopen maanden zijn we in samenwerking met het Fortes Lyceum bezig geweest om een nieuw logo te ontwerpen voor de vernieuwde website van NOVOS.

Er zijn verschillende, prachtige creaties de revue gepasseerd maar uiteindelijk kan er maar 1 de winnaar zijn en dat is Fleur van Ingen geworden.
Ze heeft volgens onze opdracht alle sportactiviteiten van onze Stichting duidelijk en helder inĀ beeld gebracht. De nieuwe kleuren van dit logo worden dit jaar verder doorgevoerd op onze website en zullen aangepast worden in vorm van T-shirts, een nieuwe vlag etc.

Hopelijk kunnen we dit nog voor de Avondvierdaagse van dit jaar gerealiseerd krijgen zodat we de nieuwe kleuren van onze Stichting aan iedereen kenbaar kunnen maken.

Uiteraard het Fortes Lyceum bedankt voor de samenwerking en Fleur: HEEL ERG BEDANKT VOOR JE CREATIVITEIT!