U kunt de nieuwsbrief van oktober 2018 hier downloaden als Acrobat PDF bestand.

Klik hier om de nieuwsbrief te downloaden

Dankzij de Dirk Kuyt Foundation heeft Novos voor het nieuwe seizoen van 2018 aan de badminton liefhebbers mooie nieuwe rackets kunnen schenken.
We waren hard aan nieuwe rackets toe en daarom is het fijn dat een organisatie ons helpt om ervoor te zorgen dat we kunnen blijven sporten.
Een gezellige foto laat zien hoe blij we met onze rackets zijn.

Dank voor deze sportieve bijdrage!

Namens het bestuur van Novos
Gerda van Santen, secretaris
Alex Rietveld, penningmeester

Namens het badminton team heel erg bedankt!

U kunt de nieuwsbrief van juli 2018 hier downloaden als Acrobat PDF bestand.

Klik hier om de nieuwsbrief te downloaden

U kunt de nieuwsbrief van maart 2018 hier downloaden als Acrobat PDF bestand.

Klik hier om de nieuwsbrief te downloaden

Afgelopen maanden zijn we in samenwerking met het Fortes Lyceum bezig geweest om een nieuw logo te ontwerpen voor de vernieuwde website van NOVOS.

Er zijn verschillende, prachtige creaties de revue gepasseerd maar uiteindelijk kan er maar 1 de winnaar zijn en dat is Fleur van Ingen geworden.
Ze heeft volgens onze opdracht alle sportactiviteiten van onze Stichting duidelijk en helder in beeld gebracht. De nieuwe kleuren van dit logo worden dit jaar verder doorgevoerd op onze website en zullen aangepast worden in vorm van T-shirts, een nieuwe vlag etc.

Hopelijk kunnen we dit nog voor de Avondvierdaagse van dit jaar gerealiseerd krijgen zodat we de nieuwe kleuren van onze Stichting aan iedereen kenbaar kunnen maken.

Uiteraard het Fortes Lyceum bedankt voor de samenwerking en Fleur: HEEL ERG BEDANKT VOOR JE CREATIVITEIT!

wo dec 12 @18:45 - 19:45
Muziek op Maat